Szakértő

Szakértőink: Villányi Gergő, pszichológus

Villányi Gergővel is találkozhattok a Füvészkertben június 26-án a nyáriszünet és a kütyüzés témáját elemezgető piknikbeszélgetésen.

A digitális pszichológián belül az online világ személyiségünkre, viselkedésünkre és emellett a kommunikációra és a szokások átalakulására gyakorolt hatásaival foglalkozom.

Leggyakrabban a manapság elterjedt digitális eszközökről (például okostelefon, tablet, videojáték), az online közegben megváltozott viselkedésről (hozzászólások, trollkodás), és a közösségi média hatásairól (digitális énkép, illúziók) kérdeznek.

Szakemberként úgy gondolom egy átmeneti korszakban élünk, ahol a technológiai újdonságok hatásait egyre inkább kiismerjük, és ugyanúgy találkozunk előnyökkel, ahogy veszélyekkel is. Fontos, hogy minél tudatosabbak legyünk életünk online és offline részében is, hiszen a lényeg nem változott: emberekkel találkozunk, és nem mindegy, hogyan bánunk egymással.

One comment
  1. Lehet-e kütyümentes a vakáció? – Mobil OFF, Élmény ON #kikapcs

    […] Villányi Gergő a kütyümentes vakációról Lehet-e kütyümentes a vakáció? RTL Klub Reggeli: lehet-e kütyümentes a vakáció? Nálunk forgatott az RTL Klub Híradó Mozgalmunkról az Echo TV Tudakozó című műsorában Szakértőink: Balog Gyöngyvér Szakértőink: Faragó Krisztián, kreatívigazgató Nyári kalandra hív a Miniversum Szakértőink: Faragó Melinda, pszichológus Szakértőink: Villányi Gergő, pszichológus […]

Comments are closed.