Szakértő

Szakértőink: Balog Gyöngyvér

A Füvészkertben, a sajtópikniken ott lesz Balog Gyöngyvér, startup alapító is.
Az ő nevéhez kötődik Rosie megalkotása. Rosie, az app mely közelebb hozza szülőket és gyerekeket.
Gyöngyvér így mesél a projektről, illetve arról, hogyan kötődik missziónkhoz.

Célunk az, hogy az elérhető technológiát megtanuljuk és megtanítsuk jól, okosan használni. Hiszünk abban, hogy a tiltás és a kontroll helyett a megértés és a jelenlét segítségével bizalmat építhetünk szülők és gyerekeik között. Ez pedig a digitális világban való tájékozódás építőköve lesz, amelyre mindkét fél támaszkodhat.
A határtalan információ áradat és a folyamatos értesítések világában kell egy összekötő kapocs személyre szabott esemény, könyv vagy film ajánlásokkal az adott érdeklődési körben, melyet gyerekek és szülők együtt élvezhetnek.
Rosie, az applikáció, egy olyan digitális játszótér a gyerekek számára, ahol biztonságosan fedezhetik fel a világot válogatott, “kurált” videós tartalmak által, gyűjthetnek információt és inspirálódhatnak a világ fejlőéséről, ezzek segítve őket a kedvenc témájuk, érdeklődési körük meghatározásában. Minderről pedig a szülőket riport formájában tájékoztatjuk, segítjük őket jobban megérteni a témát és ezáltal egy mély, értő és támogató szerepet kialakítani a kapcsolatban.