JÁTÉK

OFFOLJ!!!!! Tedd le a kedvenc kütyüd 24 órára és NYERJ élményeket!

A Mobil OFF, Élmény ON mozgalom tagjaként most  Te is kicsit jobbá teheted a világot, de magadért és családodért is tehetsz, ha egy napra önként megválsz kedvenc digitális függőségedtől

Mutasd meg – először – saját magadnak, majd a nagyvilágnak, hogy igenis kibírsz legalább egy napot anélkül az önként vállalt rabság nélkül, amit az agyondigitalizált világ rád kényszerített. A Mobil OFF mozgalom arra invitál, hogy a böjt időszaka alatt vállalj egy napot – igen, 24 teljes órát – a kedvenc „függőséged” (Facebook, mobil, tablet, konzol, PC, sorozatok, TV, streamer szolgáltató, stb.) nélkül! Legyen egy nap, amelyik nem a hírekről és álhírekről, a mások által közzétett, számodra és szeretteid számára sokszor totálisan érdektelen posztokról, nem idegenek véleményéről és előző esti vacsorájáról, nem az örökös készenlétről, nem a mértéktelenül fogyasztott digitális tartalmakról szól, hanem egyesegyedül csak rólad és azokról, akik fontosak neked!

Ha sikeresen vetted  a 24 órás kihívást, és büszkén megveregetted a vállad, azért térj vissza a XXI. századba, oszd meg velünk a „mentes” nap krónikáját, és búzdíts másokat is arra, hogy OFFOLJANAK!

Most 5 db Mobil OFF, Élmény ON élménycsomag (KONKRÉT NYEREMÉNYEK!!!) is kisorsolásra kerül azok között, akik 2019. március 14., 18 óra és március 31. 24 óra között részt vesznek Facebookon és instagramon meghirdetett nyereményjátékunkon, és posztolnak élményeikről az alábbiak szerint.

A játékban részt vehet minden olyan, a szabályzatban meghatározott személy, aki a  felhívásban rögzített módon,  #offoltamjelöléssel ellátot, saját készítésű képet tölt fel a nyereményjátékot meghírdető Facebook poszt alá, vagy nyilvánosan az Instagramra #offoltam hashtag jelöléssel.  A fotón látszódnia kell  az #offoltam a ….-omat feliratnak . A képen szerepelhet a pályázat beküldője, a “kütyü”, amit 24 órára kikpacsolt, vagy az, hogy milyen pozitív élményeket szerezett a kihívás ideje alatt.

Minél többen teszünk így, annál közelebb kerülünk egy szebb, kicsit valódibb világhoz, ahol a netet mindenki arra használja, amire való – élmények megosztására és információszerzésre, nem pedig pótszernek, amihez muszáj pótcselekvésként vissza-vissza térni, csukott szemekkel, csukott fülekkel, miközben észre sem vesszük: körülöttünk tombol a tavasz…

Nyereményjáték szabályzat ITT