Magazin

Vissza a valódi találkozásokhoz – mozgalmunk a Brand Tester Élményparkban

Szombaton és vasárnap, 2019. június 22-23-án mozgalmunk a Brand Tester Élményparkban várja követőit! Keress minket a Mobil OFF, Élmény On élményszigeten, ahol játékos feladatokkal készülünk kicsiknek és nagyoknak. A pecsétgyűjtő füzetben minden pecsétet összegyűjtő játékosunk között kétóránként értékes Mobil OFF, Élmény ON ajándékokat sorsolunk ki!

A Brand Tester Élménypark egy olyan interaktív márkatesztelő kiállítás, ahol minden élményszigeten díjmentesen kipróbálhatsz legalább egy terméket vagy szolgáltatást – és megtapasztalhatod a reklámok valóságát! Gyerekeknek játék, felnőtteknek szórakozás!

A részletes programért kattints a Brand Tester holnapjára!

Légy Te is márkatesztelő! Minden követőnket a szerethető reklámokért szervezett élőláncba invitálunk szombaton és vasárnap 13.00 órakor. Az élőláncban mindenki kap egy Szeretetszalagot, melyet az aktivitás végén a standunknál kérünk leadni. Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélyünk, hogy a közösségünk megnyerje az értékes ajándékok egyikét!

 

 

Ugye, Te is szívesen jönnél? Ajándék belépőjegyért regisztrálj itt, és jelöld meg ajándékozó partnerként a MObil OFF, Élmény ON mozgalmat:

Köszönjük, hogy a “Vissza a valódi találkozásokhoz” élőlánchoz való csatlakozásotokkal hozzájárultok a BRAND TESTER Park szerepvállalásához! Találkozzunk szombaton és vasárnap a Hungexpon!