Magazin

A mese varázslata – Bubbles Club Sárkánykalandok

A gyönyörűen illusztrált Sárkánykalandok trilógiában a gyerekek átélhetik a bátor Drazsé, az éles elméjű Tiko, a bölcs Dany és a makrancos Yoyo esés kalandjait.

HÍD A MESEVILÁG ÉS A SZÁLLODA KÖZÖTT

Egy réges-régi tölgyfa szekrény titkos ajtaján át különös vendégek érkeznek a bükfürdői Danubius szállodába: egy csapat sárkánygyerek. Rejtélyes szövetséget kötnek a hotelben lakó gyerekekkel, és izgalmas kalandokat élnek át együtt. Felhőhegyi Balázs sárkánymeséjében párhuzamos világok, Rejtekfölde és Zsibongócia kapcsolódnak egymáshoz. Az első egy mesevilág, a másik egy mozgalmas családi szálloda, ezt a két világot pedig egy rejtélyes szállodai szoba köti össze. Miközben a gyerekek megpróbálják megmenteni a sárkányok szülőföldjét Mordbezár gonosz cselszövéseitől, arra is rájönnek, hogy ami „odaát” történik Rejtekföldén, az a mi világunk működését is befolyásolja, így egyre nagyobb szükségük lesz a bátorságra, a leleményességre és az eltökéltségre!

 

KÖZÖS TITOK
A Sárkánykalandok második kötete Balatonfüreden folytatódik. A kétezer szeplős ikrek és sárkány barátaik ezúttal a hétpróbás gazfickót, a trükkös Méregzsákot üldözik, amikor egy különös forgószél kettészakítja a társaságot. Hőseinknek így mindkét világban helyt kell állniuk: Marci és Drazsé Rejtekföldén rekednek, míg a többiek Balatonfüreden próbálják kézre keríteni a csalafinta bajkeverőt, és talán fény derül a két világ közös titkára is.

 

REJTÉLYES NYOMOK
A trilógia utolsó kötetében Tiko, a legokosabb sárkányfiú segít Marcinak és a Hévízen nyaraló gyerekeknek a rejtélyes események kibogozásában. Együtt derítik ki, ki a felelős a vendégek nyugalmát megzavaró csintalanságokért, miért jelennek meg mindenhol lemoshatatlan, színes tappancsnyomok a szállodában, ki fütyörészik és énekelget a falakban, és mi köze mindehhez Jávorka Oszkár lepkésznek. A nyomok, úgy tűnik, ismét Rejtekföldére vezetnek.

Régi rejtekföldi mondás: ha körülötted bujkál a varázslat, ne sokáig töprengj, vesd bele magad!

A Bubbles Club sárkánykalandjaival a welnesspihenést is jobban élvezik majd a család legkisebb tagjai!

A Sárkánykalandok mindhárom kötete – sőt a négy plüss-sárkány is – kapható a Bubbles szállodákban, illetve Bubbles Club webshopban: webshop.bubblesclub.hu