Magazin

Bulizzatok sárkányokkal!

Aki olvasta a Sárkánymeséket, jól tudja, hogy a manók kedves dalocskára bújnak elő, hogy a menyétek a hold alatt táncolnak, hogy Szippancs, a szivárványtappancsú tekergő nagyon szereti a vidám zenét, a hévízi lótuszok pedig éjszakánként harmóniáról, szépségről és békéről énekelnek. A muzsika, a kellemes dallamok, a fülbemászó szólamok teszik szebbé az életet Rejtekföldén és Zsibongóciában is.

A Bubbles Club szállodáiban sem hiányozhat a zene a mindennapokból. A játékos és szórakoztató animációs programok legnépszerűbbike egyértelműen a vacsora utáni Bubbles-diszkó. Picik és kicsik, sőt a nagyobbacskák is együtt ropják az animátorokkal a tágas teraszon vagy a kertben. Könnyen megtanulható lépések, egyéni táncmozdulatok, taps vagy ugrálás teszi igazi közösségi élménnyé a nap záróprogramját. Egymást követik a dalocskák, amit a gyerekek gyorsan megtanulnak és teli torokból énekelnek. Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar még pörgős dalokat is szerzett a Bubbles Clubnak, Sárkánybál és Bulibajnok címmel: „Tedd fel a kezedet, Integess, ha hallod! Ez a dal most neked szól, Te vagy a Bulibajnok!” Nincs nap, hogy azt ne táncos mulatság zárná a Bubbles Club szállodákban, és nincs szülő, aki ne nézné boldog mosollyal önfeledten és biztonságban táncoló csemetéjét.

Szeretettel várunk benneteket ősszel is büki szállodánkban, bulizzatok Drazséval, Yoyóval, Danyvel és Tikóval a Bubbles-diszkóban! Minden jobban fog esni és még jobban vigyázunk rátok! További információ: danubiushotels.hu/bubbles