#CSALÁDBARÁTVÁROSProgramajánlóSzabadidő

Piknikezz Sárváron!

Mi segíthetné jobban a karantén utáni feltöltődést,  mint egy festői kisváros, tele bájjal, tágas terekkel és az ezerszínű természettel.

Ebben a Rába-parti fürdővárosban igazi kincsesládikára lelhetünk. Valódi értékek teszik ragyogóvá és ellenállhatatlanná – minden korosztály számára. Sárvár titkokat rejt, amelyek felfedezésre várnak, így itt igazi kalandorokká válhatunk. Mindenki megtalálhatja a békéjét, és körültekintő biztonsági intézkedések mellett élvezheti a nyár ezernyi élményét. Igényünkhöz mérten válogathatunk a kis vagy nagyobb létszámú programok közül.

Sárvár nyugalma és vendégszeretete rabul ejti az embert. Egy pillanat alatt beleszeretünk a kisváros terein bugyogó szökőkutakba, a barátságos sétálóutcába, a gasztronómiai remekekkel büszkélkedő vendéglőkbe, a számtalan nevezetesség mellett elzakatoló kisvonatba, vagy épp az árnyas fákat, romantikus séta útvonalakat kínáló színpompába burkolózott arborétumba.

Ha szeretnénk a természet lágy ölén egy pokrócra leheveredve piknikezni és élvezni a szabadságot, a Nádasdy-vár melletti parkban, vagy a napsütötte Csónakázótó partján üldögélve, a város előre összeállított, hazai finomságokat tartalmazó, érintésmentes piknikkosárral is készül az idelátogatóknak!

És hogy részesei lehessünk ennek az igazi #kikapcs-felfedezésnek, elég az elhatározás, egy útvonalterv, egy jó szállás, és máris ott vagyunk a megnyugvás kapujában. Ha megérkeztünk, látogassunk el a helyi Tourinform irodába, és szerezzük be a nekünk tetsző piknikkosarat, hogy a következő napokban kedvünkre csatangolhassuk be a várost, akár kerékpárral, akár gyalogosan. Ha bizonytalanok lennénk, merre induljunk, kérjünk egy részletes térképet, amelyen a legszebb romantikus helyszíneket is megtaláljuk. Ha elfáradtunk, terítsük le takarónkat, bontsuk meg a kosarat, és falatozzunk az ízletes hazai finomságokból!

Programtippek nyárra

Csónakázás, vizibiciklizés a városi tavon
Kirándulás a Farkas-erdőben
Felfrissítő mártózás a Gyógy- és Wellnessfürdő hatalmas strandjának medencéiben
Történelmi hangulatú séta a Nádasdy-vár körül
Erdőfürdő az Arborétumban
Piknik a Csónakázótó partján
Kerékpártúra a Rába folyóhoz

Bővebb infó: www.sarvar.hu