ProgramajánlóSzabadidő

Nyaralás kockázat nélkül

Kinek ne fordult volna meg a fejében az elmúlt hónapokban, hogy vajon felkerekedhet-e idén nyáron a kedvenc nyaralóhelyére, vagy éppen ismeretlen vidékek felfedezésére? A Danubius Hotels gyerekbarát Bubbles szállodáiban biztos nem marad el a vakáció!

A szállodaláncnál kiemelten figyelnek a biztonságra. „Biztos pihenés” néven, egyedi megoldásokkal, körültekintő higiéniai szabályok bevezetésével és pihenésbiztossal támogatják a felhőtlen családi nyaralást.

Maximális jó hangulat

A Bubbles Club háza táján – akár Bükfürdőt, akár Hévízt vagy Balatonfüredet választjuk úti célul –, az eddigi vízi és szárazföldi élmények mellett a főszerep a biztonságé, aminek célja, hogy a vendégek és a munkatársak körültekintő védelmet kapjanak. A szabályozások úgy lettek kialakítva, hogy ne zavarják meg a pihenni vágyó családokat a felhőtlen kikapcsolódás közben. A szülők az érkezéskor kapnak egy részletes tájékoztatót a „Biztos pihenés”-protokoll valamennyi eleméről: az éttermi higiéniától a gyerekjátékok fertőtlenítésén át a közösségi terek biztonságos használatáig. A gyerekek játékosan, a Bubbles Club kedves sárkányainak segítségével sajátíthatják el a védelemmel kapcsolatos higiénia alapjait. A koronavírusteszttel ellenőrzött, kreatív animátorok rengeteg játékkal készülnek, amelyek során minimális a fizikai érintkezés, viszont maximális a jó hangulat.

Biztonság és rugalmasság

Mivel a nyaralás közben is sok kérdés lehet, a szállodalánc arra is talált megoldást, hogy a vendégek a pihenésbiztonságról naprakész információt kapjanak. Minden házban kineveztek egy pihenésbiztost, aki a szabályzat betartásáért felel, és akihez a vendégek bármilyen, az óvintézkedésekkel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel fordulha1tnak. A pihenésbiztos folyamatos kapcsolatban van a szerződött orvosi csapattal, így a vírussal kapcsolatos egészségügyi kérdéseiket is feltehetik a vendégek. A biztonsági protokoll mellett rugalmas foglalási ajánlatokkal, visszamondási lehetőséggel is támogatják a kiszámítható és kockázat nélküli utazást a Bubbles Club vendégeinek. Némi elővigyázatossággal tehát idén sem kell lemondanunk az önfeledt családi pihenésről.

Bővebb információ: danubiushotels.hu/bubblesclub