Programajánló

Eljött az újraindulás ideje! – Biztonságos fürdőzés

Győrfi Páltól sokszor hallottuk az elmúlt hónapokban, hogy maradjunk otthon. Most mégis arra biztat, hogy a megfelelő körültekintéssel nyugodtan vessük bele magunkat a nyári élményekbe. Családjával a budapesti Aquaworldben járt, ahol közösen tesztelték az élménybirodalom kínálta biztonságos fürdőzést.

„Felelős, kisgyermekeket nevelő szülőként bizony nekem is nagy fejtörést okozott, hogy idén lesz-e lehetőségünk a korábbi évekhez hasonlóan élvezni a nyarat. Mivel a jó idő beálltával a strandolás, úszás az egyik legkedveltebb nyári programunk, ezért nagy adag szakmai kíváncsiság is hajtott, amikor felkerestük Budapest legnagyobb élményfürdőjét, hogy teszteljük, valóban lehet-e biztonságos a fürdőzés. Már az megnyugtató volt, hogy az Aquaworld vízibirodalom maximalizálta  a belépő vendégek létszámát, hogy tartható legyen egymástól az ajánlott fizikai távolság. Az óránként takarított és fertőtlenített fedett és szabadtéri fürdőrészlegekben, pihenőterekben pedig táblák figyelmeztetnek mindenhol arra, hogy milyen előírásokat kell betartani, és kézfertőtlenítők vannak kihelyezve.

A vírusvédelem közös feladatunk! Azzal, hogy papucsot viselünk, a medencék használata előtt és után lezuhanyozunk, odafigyelünk a fizikai távolságtartásra, rendszeresen kezet mosunk és csak egészségesen keressük fel a közösségi helyeket, mi is hozzájárulunk a biztonságos fürdőzéshez és az élménydús nyárhoz!
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője

A gyerekeim, Ádám, Alíz és Lilla nagy örömmel vetették bele magukat a vizes élményekbe, kipróbálták a jakuzzit, a hullámmedencét, és együtt csúsztak le a nagy családi csúszdán. Mi pedig élvezettel kortyolgattuk a frissítőnket a kényelmes, egymástól kellő távolságra elhelyezett napágyakon megpihenve. Ők is nehezen élték meg a bezártságot és az online tanulást, de most, hogy itt a tanév vége, jöhet az önfeledt vakáció! Mindenkinek szívből ajánlom az Aquaworld Resort Hotel, Élményfürdő és Spa valamennyi szolgáltatását, legyen szó egy strandolásról vagy többnapos nyaralásról, hiszen az idelátogatók maximális biztonságban érezhetik magukat!”
www.aquaworldresort.hu