Magazin

A Barack a nyár egyik slágere

Élvezni a pihentető kényelmet, egész nap strandolni, tesztelni a gyorsaságunkat egy vadiúj csúszdaparkban, felfedezni a Tisza vadregényes kanyarulatait, és megtapasztalni a szabadság békéjét… – ezek csak az alapszolgáltatások az Alföld legkedveltebb családi resortjában.

Tiszakécskén található a több mint harminchat éve családi vállalkozásként működő Barack Thermal Resort, ami az elmúlt évtizedekben folyamatos fejlesztéseivel és határtalan vendégszeretetével írta be magát az itt nyaralók emlékezetébe. A Barack-birodalomban minden a kényelemről és a minőségi kikapcsolódásról szól, miközben többféle szálláslehetőség közül is választhatunk. A kalandvágyókat a kemping, a gyerekekkel, baráti társasággal érkezőket az apartmanházak, a maximális kényelemre vágyókat pedig a négycsillagos hotel várja.

Kalandok karnyújtásnyira

A resortot körbeölelő Gyógy- és Élményfürdő a vízimádók kedvenc terepe. Élményelemek és wellness-szolgáltatások sorából válogathatunk, az idei nyártól a szállóvendégek részére egy privát napozóterasz is rendelkezésre áll, és a nyitvatartási idő előtt két órával már élvezhetik a fürdő medencéit. A természetkedvelők bejárhatják a környéket akár kerékpárral, akár gyalogosan, vagy hajóval fedezhetik fel a Tisza varázslatos kanyarulatait, de lehet gokartozni és végigjárni a nordic walking túraútvonalakat is.

Vadiúj családi csúszdapark

2020 júliusában látványos csúszdaparkkal bővül a Barack Thermal Resort kínálata. Az ötemeletes pályakínálatban mindenki megtalálja a kedvére valót. Az anakondacsúszdát kezdők is bátran használhatják. A kétpályás, nyitott szerkezetű „versenycsúszda” időmérővel van felszerelve, ideális választás a családi csúszdaversenyekhez. A kamikazecsúszda a száguldás szerelmeseit ejtheti rabul, szinte a szabadesés élményét nyújtja az akár 60-70 km/órás lecsúszási sebességnek köszönhetően. Magyarországon egyedülálló élményelem a két kedvelt csúszdatípus egyedi ötvözete: a rafting- és ingacsúszda, amin csúszógumival suhanhatunk végig.

#kikapcs-TIPP :
Júliustól színesebbnél színesebb animációs programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt, olyan különlegességekkel készülnek a szervezők, mint például az esti fáklyás túra és csillagles.

További információ és kedvezményes ajánlatok: barack.hu